Vergaderen met stijl: het geheim achter de inrichting van BORA

Personal
Photography
Travel
volg @boracoworking

We zijn jonge ondernemers, co-founders van BORA coworking en wereldreizigers. Business is een (lichte) obsessie, en we zijn daar volledig oké mee. Laten we samen de weg vinden naar een succesvol (bedrijfs)leven.

Marketing
Brand Styling
Writing
Personal
Business
more categories

hi, wij zijn justin & laurence 

Ontdek de geheimen achter de stijlvolle inrichting van de vergaderruimtes van BORA coworking.  Kom te weten hoe onze inrichting bijdraagt aan een productieve en inspirerende ervaring. 

Ademruimte voor creativiteit 

De kracht van frisse lucht tijdens het doen van dagdagelijkse zaken wordt vaak over het hoofd gezien. Bij BORA is verse zuurstof echter een prioriteit. De vergaderruimtes zijn voorzien van sterke ventilatie systemen, dit doordat de opstart plaatsvond tijdens de Corona pandemie. Het werd een prioriteit voor ons om al onze klanten te voorzien van verse en gezonde lucht. Ook plaatsen we veel planten, hier zijn veel voordelen aan verbonden. Het zorgt voor een betere gemoedstoestand en creëert een aangename werkplek. Resultaten van een wetenschappelijk onderzoek bewijzen dat planten in een kantoor zorgen voor minder ziekteverzuim. Bij BORA coworking gaan we te werk met een ppm meter, die toont aan dat de zuurstof in het gebouw vaak van betere kwaliteit is dan buiten. 

Bron: https://www.ten-brinke.nl/blog/minder-ziekteverzuim-op-kantoor/

Een plek voor de ontwikkeling van heldere ideeën

Studies tonen aan dat licht ons beïnvloedt op zowel fysiek als mentaal niveau. Een blootstelling aan natuurlijk licht verhoogt niet enkel de alertheid maar het verbetert ook de  productiviteit.  Onze vergaderruimte is hiernaar ontworpen. Met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Dit creëert een heldere en energieke sfeer, voor actieve werk – en brainstormsessies. Het juiste licht op de juiste plaats verbetert denkprocessen en stimuleert creativiteit, dit houden wij bij BORA zeker in aanmerking.

Natuurlijke inspiratie 

Het creëren van een inspirerende en creatieve vergadering gaat verder dan enkel visuele stimulatie. Ook de geur in de vergaderzaal speelt een belangrijke rol. In de Boardroom overheerst een verfrissende geur afkomstig van de Ardense bossen. Hierdoor worden de zintuigen gestimuleerd, en wordt er een gevoel van kalmte en verbondenheid met de natuur geproduceerd.

Comfortabel vergaderen

Luxe en comfort zijn twee dingen die zeker aanwezig zijn in onze vergaderruimte. Ergonomisch ontworpen meubilair, zachte bekleding en doordachte details zorgen voor een oase van werkplezier. Want ons doel is niet alleen om efficiënte vergaderingen te faciliteren, maar ook om onze klanten te omringen met een knus en aangenaam gevoel. Een plek waar iedereen zijn ideeën kwijt kan. 

Slimmer vergaderen

Foto: Yuko Nijssens

BORA streeft naar innovatie en investeert daarom ook in gevorderde technologie. Het gebruik van een digitaal SmartBord transformeert vergaderingen naar interactieve sessies. Een SmartBord beschikt over verschillende functies die het vergaderen efficiënter maken. Het geeft je de mogelijkheid om brainstormsessies te structureren en om deze te verduidelijken aan de hand van verschillende vormen en kleuren. Achteraf kan je deze notities ook delen met alle aanwezigen. 

Smakelijk samenkomen

Foto: SVP Photography 
Catering: Bie Us
Foto: SVP Photography
Catering: Bie Us

Wij hechten niet alleen waarde aan de geestelijke maar ook aan de fysieke gezondheid van onze klanten. Gefilterd water, duurzame koffie en thee zijn telkens aanwezig op kantoor. Ook is er een assortiment aan gezonde snacks en lunch naar keuze aanwezig. Geeft onze klanten veel energie voor een productieve vergadering. 

Grenzeloos virtueel samenwerken

In onze Boardroom is er ook de mogelijkheid om visueel te vergaderen. Hierdoor worden de grenzen van fysieke aanwezigheid doorbroken. Videoconferentie Tools zorgen ervoor dat elk bedrijf van op afstand efficiënt kan vergaderen. Een goede internetverbinding moet zeker aanwezig zijn. Dit is iets dat wij met BORA kunnen garanderen. 

Ontmoet, deel en groei: BORA’s vergaderzalen brengen mensen samen

BORA coworking is niet enkel een plek om te werken, het is een community die steeds meer en meer groeit. Je vergadert er niet alleen in stijl maar je maakt als klant ook deel uit van een bloeiende community vol met inspirerende mensen die samenwerken als één team. 

Nood aan een plek waar je fantastische productieve vergaderingen kan houden? Boek hier ( https://boracoworking.com/vergaderen )  een vergaderzaal en word lid van onze community. 

Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONNECT

elsewhere:

Schrijf je in op de

Nieuwsbrief

tune in to the

podcast

De podcast voor ondernemers die willen groeien. Praktische tips & insider informatie over hoe wij en andere ondernemers hun business runnen.

Check out our 

socials