Manifesteer succes en transformeer je business met Mario Haneca

Personal
Photography
Travel
volg @boracoworking

We zijn jonge ondernemers, co-founders van BORA coworking en wereldreizigers. Business is een (lichte) obsessie, en we zijn daar volledig oké mee. Laten we samen de weg vinden naar een succesvol (bedrijfs)leven.

Marketing
Brand Styling
Writing
Personal
Business
more categories

hi, wij zijn justin & laurence 

Mario Haneca is business coach en oprichter van MindTransformers, waarin hij inclusief ondernemen stimuleert. Hij gaat samen met jou op zoek naar je levensmissie en leert jou “stil te staan” bij wat telt, om op die manier groei te accelereren. Hij leert je hoe je “Inside Out” opereert, in plaats van “Outside in”. Outside in, is hoe je doormiddel van je zintuigen de buitenwereld definieert, en dit accepteert als jouw realiteit. Je ziet, voelt, hoort of ruikt iets en dit is sturing voor jouw realiteit. Bij “Inside Out” gaan we omgekeerd te werk: je vertrekt vanuit binnen, jouw gedachten, en creëert hierdoor jouw realiteit. Op deze manier vertrek je vanuit jezelf om dingen te verwezenlijken, in plaats van van buitenaf.

Dit doet hij doormiddel van de volgende methode:

Stabiliseren:

Eerst gaat Mario kijken hoe jij je momenteel voelt, ben je gelukkig of heb je stress, energiek of vermoeid, … Dan leert hij jou “stabiliseren”, door bv. meditatie, ademhalingsoefeningen, … Alles wat helpt om jou “MIND” te kalmeren, en rust te creëren.

Visie:

De volgende stap is definiëren wat jij wilt in jouw leven. Niet alleen in je business, maar ook wat je wilt in jouw relaties, leven, familie, gezondheid, enz. Alles hangt aan elkaar, en dit is best allemaal gealligneerd. Hier ga je jouw doelen opstellen, leer je terug dromen en ga je heel gericht te werk. Samen met Mario zet je dan de eerste stappen om dit “Levensplan” in motie te zetten. 1 jaar doelen, 5 jaar doelen, 10 jaar doelen, …

Mindcontrol:

Vaak willen we dingen ondernemen maar houden bepaalde zaken ons tegen, zoals onze gewoontes, ons zelfbeeld, angst om te falen, of juist om te slagen. Je kunt je mind jou laten controleren, ofwel ga jij jouw mind controleren. Controleer je gedachten, herken ze en pas aan indien nodig. Doorheen het proces is het heel belangrijk, dat je op elk moment controle hebt over jouw mind.

Accelereren:

Eens het fundament gemaakt is gaan we accelereren. Dan gaan we vooruit en zetten we het plan in motie. Dan creëren, groeien, reflecteren en corrigeren we.

Mario is ook zeer actief bezig met Manifesteren, en deze denkwijze komt doorheen zijn traject meermaals aan bod. Mario weet namelijk dat er een aantal Universele wetten ons kunnen ondersteunen als we begrijpen hoe ze werken. Law of Vibration & Law of Attraction zijn twee termen die hij sterk op inzet.

De combinatie van zijn traject en manifestatie zorgt ervoor dat je op alle vlakken terug controle krijgt over je leven, en vooral ook kan los laten, wetende dat er universele wetten zijn die jou ondersteunen. Met de mindset op punt, zijn er geen dromen te groot om te realiseren.

Wil je graag zelf eens ontdekken hoe dat nu precies in z’n werk gaat?

Op de website www.mindtransformers.com vind je alle informatie terug, en kun je een gesprek inboeken samen met Mario om te luisteren hoe hij jou kan verder helpen.

Beluister de podcast episode:

https://open.spotify.com/embed/episode/0VfQUXZw42yueVYXKvhGxw?utm_source=generator&t=0

Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONNECT

elsewhere:

Schrijf je in op de

Nieuwsbrief

tune in to the

podcast

De podcast voor ondernemers die willen groeien. Praktische tips & insider informatie over hoe wij en andere ondernemers hun business runnen.

Check out our 

socials