over

for professionals & freedom lovers

Our mission is to support professionals to create a life they're in love with.

Onze missie is om een dynamische en samenwerkende community te creëren waar professionals samen kunnen komen om te werken, netwerken en groeien.

Wij geloven in de kracht van verbinding en samenwerking, en ons doel is om een ondersteunende en inclusieve omgeving te bieden waar mensen hun persoonlijke en professionele doelen kunnen bereiken. Onze coworking-ruimte is ontworpen om productiviteit, creativiteit en welzijn te bevorderen en biedt ultramoderne voorzieningen, flexibele werkopties en een verscheidenheid aan evenementen en programma's.

Bij BORA coworking zetten we ons in om een community gevoel te bevorderen en onze leden te helpen slagen in hun doelen en inspanningen.

Ondernemen doe je beter samen. Je pusht elkaar buiten de comfort zone, en steunt onvoorwaardelijk.

meet & greet

the members

Our members are the blood in our vains, the reason why we wake up every day.

Een positieve, hoog vibrerende community van zowel werknemers als ondernemers. Samen onder één dak. De BORA family werkt flexibel, waar en wanneer ze willen, en houden van een babbel over eender wat, zowel professioneel als persoonlijk.

AT A GLANCE

YOU SHOULD PROBABLY KNOW

01

champagne > beer, every time. just us?

02

we zijn borderline sport-verslaafd. 
Ondernemen is topsport, right!?

03

we're podcast lovers!
are you too?

04

what's better than a lil game of ping pong? Challenge accepted!

we're All about

Quality coffee, time in the boardroom, thinking big, good chats on our podcast, the new way of working, sustainable everything.

NOT ABOUT

Hustle culture, artificial people, artificial plants, long emails, bullsh*t, comparison, band-aid fixes, boring anything.

agree? we're probably a great fit.

let's work together

MAKING 'work'
SEXY AGAIN

Did you miss a place like this in your life? Not anymore. 

CONNECT

elsewhere:

become part of

BORA+

tune in to the

podcast

De podcast voor ondernemers die willen groeien. Praktische tips & insider informatie over hoe wij en andere ondernemers hun business runnen.

Check out our 

INSTA